Visscher Urk — Urk

Samen bouwen aan vooruitgang

Visscher Urk is een innovatieve speler binnen de seafood sector, gespecialiseerd in Noorse zalm. Met de bouw van een karaktervol pand én de verbouw van het bestaande pand maakten zij zich klaar voor de volgende stap in de markt: het behalen van het BRC certificaat.

Kwaliteitsslag

Het familiebedrijf Visscher Urk is continu bezig met de optimalisatie van het productieproces, zónder hierbij af te doen aan de kwaliteit van het product. Om te voldoen aan de strenge normen van het felbegeerde BRC certificaat maakte het bedrijf de afgelopen jaren een grote kwaliteitsslag. De bouw van een nieuw pand én de complete verbouw van het bestaande bedrijfspand vormden daarin een belangrijke eerste stap.

Klaar voor de volgende fase

Mede dankzij het zorgvuldig geselecteerde bouwteam verliepen alle werkzaamheden volgens plan én kon de complete productie gewoon blijven doordraaien. De eerste fase van het bouwtraject bestond uit de bouw van een nieuw bedrijfspand, in de tweede fase werd het bestaande pand compleet verbouwd en gemoderniseerd. En dat wierp zijn vruchten af, want dankzij de nieuwe productielocatie is het innovatieve bedrijf alweer toe aan de volgende fase!

andere
projecten