Exoo Bloemen — Zwolle

Van bloemenzaak naar multifunctioneel pand

De grote vraag naar woningen in de stad vraagt om intelligent inbreiden. Het pand aan het Spinhuisplein in Zwolle vormt een treffend voorbeeld van zo’n inbreidingsproject. Hoogbouw met optimaal gebruik van de ruimte!

Mooie vorm van duurzaamheid

Dit prachtige pand aan het Spinhuisplein was voorheen alleen een bloemenwinkel. Door een slimme inbreiding zijn er 3 verdiepingen boven op gezet door middel van een houtskeletbouw (prefab elementen). Nu lijkt het één gebouw, onder prachtige architectuur en met een kwalitatief hoge afwerking. En het allerbelangrijkst: er is een flinke woonmogelijkheid gecreëerd, geheel passend binnen het straatbeeld.

Van bloemenzaak naar multifunctioneel pand

De grote vraag naar woningen haalbaar maken; dat zien wij bij HEUTBOUW als een welkome uitdaging. Met 100 jaar ervaring in het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, vormt inbreiding voor ons een bekend fenomeen. Wij zien continu slimme kansen, die bijdragen aan prettig wonen. En vanuit onze jarenlange ervaring zijn we zelfs mídden in de stad in staat om bijzonder snelle bouwtijden te realiseren.

andere
projecten