27 juli 2023

Woningbouw Zeeheldenwijk op Urk

Met passie en plezier heeft het team van HEUTBOUW gewerkt aan de woningbouwselectie voor de Zeeheldenwijk op Urk. Wij zijn trots op het feit dat de gemeente ons heeft geselecteerd voor de ontwikkeling en realisatie voor de bouw van verschillende rijwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen. Wij kijken ernaar uit om samen met onze projectpartners en de gemeente deze nieuwbouwwoningen te gaan realiseren.

Gemeente Urk
Door de gemeente Urk is de beslissing genomen om grootschalige woningbouw te laten realiseren in de Zeeheldenwijk. In de eerste fase worden ca. 200 woningen gebouwd bestaande uit verschillende woningtypes.

Wethouder Nathanaël Middelkoop: ‘We zijn blij dat we met deze gunningsbeslissing op korte termijn kunnen starten met de bouw van nieuwe woningen in de Zeeheldenwijk voor een brede doelgroep van de Urker bevolking. Wij zijn in positieve zin verrast door de kwaliteit én prijs van de ingediende plannen. Met de plannen van deze fase in de Zeeheldenwijk kunnen we woningen bouwen die bereikbaar zijn voor starters’.

Loting en woonbeurs
Het is de bedoeling dat de bouw van de woningen begin 2024 start. Daarom houdt de gemeente in oktober een woonbeurs die ook de start van de lotingsprocedure voor in ieder geval de rijwoningen betekent. Geïnteresseerd in een twee-onder-een-kapwoning of vrijstaande woning? Meld u alvast aan via zeeheldenwijk@heutbouw.nl. De woonbeurs biedt belangstellenden en potentiële kopers de informatie die nodig is bij het realiseren van hun plannen en ideeën voor de woning in de Zeeheldenwijk.

ander
nieuws