23 mei 2022

Samen 135 jaar werkervaring: “Bij HEUTBOUW vieren wij persoonlijke mijlpalen.”

Als HEUTBOUW bouwen we aan de toekomst, samen met enthousiaste en gedreven collega’s. Zeven van deze collega’s zijn nog eens extra in het zonnetje gezet. Zij zijn samen namelijk goed voor meer dan 135 jaar werkervaring.

Verbondenheid en trots
Samen vierden we bijzondere jubilea: 12,5, 25 en zelfs 40 jaar in dienst bij HEUTBOUW. Gezelligheid en verbondenheid, maar ook trots, stonden deze avond centraal. Zelfs de feestlocatie was treffend: het pand, uit 1780, is door ons gerenoveerd. Hoe bijzonder is het dat we, juist hier, bij onze loyale collega’s en gedeelde idealen mochten stilstaan.

Bijzonder trouw
Collega’s, partners, kinderen en families van de jubilarissen kwamen bij elkaar om te kijken en te luisteren naar persoonlijke videoboodschappen, ingesproken door ambassadeurs uit het werkveld van HEUTBOUW. Hierin werden hoogtepunten uit loopbanen en bijzondere karaktereigenschappen benoemd.

Vooral de loyaliteit van de HEUTBOUW-ers werd geprezen: “Het moet voor iedereen duidelijk zijn dat als je het 25 jaar bij een bedrijf volhoudt, het over en weer goed bevallen is,” en “Ik denk dat dat ook een goede eigenschap is, dat je trouw bent aan je werkgever in goede en in minder goede tijden.” Maar ook op persoonlijk vlak werden onze collega’s geprezen: “Je bent een fantastisch persoon, een goede collega met veel werkervaring.” Niet alleen voor deze collega’s prachtige complimenten – ook voor ons als HEUTBOUW een bevestiging van het talent dat wij in huis hebben.

“+BIJDRAGEN, dat is een begrip dat echt bij jou past.”
Wij zijn trots op deze collega’s die bij HEUTBOUW bouwen aan een duurzame toekomst. Niet alleen voor de huidige, maar ook juist voor de volgende generaties. Zelfs na de pensioengerechtigde leeftijd blijven collega’s actief om hun waardevolle kennis over te dragen aan toekomstige bouwtalenten, zodat deze nieuwe talenten op een dag ook hun 40-jarig jubileum bij HEUTBOUW mogen vieren. Dat is voor ons +BIJDRAGEN!

 

ander
nieuws